Livrare gratuita peste 100 Lei
Livrare gratuita peste 100 Lei

Informatii retur & livrare

Transport si Livrare

Livrarea produselor comandate de pe site-ul nostru este pentru Romania gratuita atunci cand valoarea comenzii depaseste 100 Lei. Livram prin Cargus SRL si acoperim tot teritoriul Romaniei. By Designers suporta riscul transportului. 

Produsele comandate vor fi livrate in 3 zile calendaristice incepand cu urmatoarea zi dupa ce a fost plasata comanda. Aceasta regula se aplica pentru toate produsele disponibile in stoc. In cazul in care produsul comandat de DVS este cu statusul 'low stock' ( stoc limitat) , comanda va fi livrata in maxim 15 zile calendaristice , in functie de modalitatea de livrare si de destinatie. Inainte de livrare veti fi notificata de curier printr-un mesaj text in care veti fi anuntata de ora livrarii si persoana de contact. 

Politica de pret 

Preturile vor fi anuntate in momentul in care produsul apare pe site si contine TVA. Pretul se poate modifica in functie de politica de discount sau de alte activitati de marketing. Toate preturile sunt in RON. 

Puteti achita comanda DVS  de pe site-ul www.bydesigners.ro prin cardul de debit sau credit sau cu plata la livrare. Plata cu cardul se va face in RON.

Dreptul de refuz

By Designers isi rezerva dreptul de a refuza o comanda fara a anunta motivul. Se va refuza o comanda in special in cazurile cand exista suspiciuni clare  ca articolul comandat face baza unei tranzactii catre o terta persoana in scop comercial. Daca o comanda este refuzata de By designers, persoana in cauza va fi informata in scris, iar daca plata a fost deja efectuata prin card banii se vor returna. 

Politica de returnare

Acceptam returnarea produselor in decurs de 2 saptamani de la data receptiei.. Consumatorul este responsabil pentru riscul transportului de retur. Returnarea produselor in termen de mai mult de 2 saptamani nu va fi acceptata!

Va trebui sa ne anuntati prin email la adresa  office@bydesigners.ro ( Luni-Vineri 9.00 AM-17.00 PM) in primele 10 zile dupa ce ati primit comanda ca doriti sa returnati produsul. 

Atentie: Nu vom accepta retururi cu plata . Returnarea se va face prin compania de curierat cu care avem contract in acest moment ( Cargus) . In concordanta cu legile generale referitoare la transferul de proprietate aplicabile in Romania, produsul este in proprietatea DVS pana in momentul in care va fi returnat. www.bydesigners.ro nu va accepta produse returnate daca au fost purtate, spalate, daca sunt fara eticheta SI nu sunt in amabalajul original. Recomandam clientilor sa verifice imediat dupa primire marimea si produsul in general, inainte de a rupe eticheta si inainte de a arunca ambalajul original.  

Potrivit regulamentului de returnare a produselor stabilite in Articolul 4 paragraf 1 litera b.) a Ordonantei Guvernamentale 130/2000, atunci cand achizitionati produse de pe site-ul www.bydesigners.ro, cumparatorul va avea dreptul de a returna/ inlocui produsul doar o singura data. Refuzul repetat al produsului va fi considerat un abuz.

Daca va trimitem un alt produs decat cel comandat de DVS, il puteti returna fara cost aditional, noi vom suporta toate cheltuielile de transport. Va rog sa tineti cont de faptul ca fiecare produs poate fi schimbat cu o marime diferita doar o singura data.

Termenul de plata a contravalorii produsului returnat este de 15 zile calendaristice calculate din momentul in care produsul a fost primit inapoi la noi. Returnarea banilor depinde de cartea de credit utilizata. In cazul in care produsul a fost achitat prin plata la livrare vom avea nevoie de la DVS de datele DVS de cont pentru returnarea contravalorii produsului achizitionat. 

Daca aveti alte intrebari referitoarea la politica de returnare, va rugam sa ne contactati aici:  office@bydesigners.ro

Last update: Mar 21, 2015